Hoera🎈 2 deugnieten, begin februari geboren

Wederom 2 nieuwsgierige Noorse bosschatjes, deze koters zijn in de eerste week van februari geboren.

Een jongetje en een meisje zo het zich nu laat aanzien. Ze zijn nu een week of zes en doen het prima. Er is ook wat tegenslag geweest met nestjes maar daar zal ik u niet mee vermoeien of verdrieten…

Rond de 4 maanden gaan deze twee voor de gezondheidscheck, entingen, paspoort en transponder/chip naar de dierenarts, dat duurt dus nog even. Evengoed nu reeds dit berichtje, mede gezien het onderaan genoemde probleem van de afgelopen 2 weken.

Klik op de volgende foto voor vergroting, foto is van 12 maart jl.

Poesje/Katertje geboren 1e week feb, 👉

Navolgende wordt dus geregeld als ze oud genoeg zijn;

📖EU-paspoort; naam vrij, gezondsverklaring arts.
📡Chipnr; dame xxxx, heer xxxx
💉 Enting; katten- en niesziekte
💊 Behandeld; Worm, vlo, mijt

2e (booster) enting een week of drie na bovenstaande.

ps. De gegevens zullen hier worden bijgewerkt wanneer dat relevant wordt.

Het is gelukt, een tweede kater als en voor gezinsuitbreiding

Begin december 2018 is het dan toch gelukt om een tweede kittenkatertje te kunnen verwelkomen. Een prachtige stoere bleu silver tabby mackerel met white man, omgedoopt met de Noorse naam Håkon, echt een schat van een beestje dat inmiddels supergoed opgenomen is in de familie. De eerste weken heeft hij echt moeten wennen.

Nu, nadat hij er ruim 3 maanden is, eet hij voor het eerst vlees. Echt raar wanneer ze daar niet mee worden grootgebracht. Op een of andere manier zag hij het aan voor ontlasting want telkens harkte hij met de voetjes de vloer aan zodra hij de lucht ervan rook. Dat is uiteindelijk helemaal goed gekomen en nu schuift ie aan tafel met Bor.

Bij deze wil ik mijn dank uitbrengen naar ieder die heeft meegedacht in de werving en zoektocht. Nu nog een klein jaartje wachten wellicht voor hij vader kan worden. Hij is nu wel zwaar aan het “Puberen” en ziet er al veel mannelijker uit, de bink…

Even een huishoudelijke mededeling…

De site heeft een week of 2 last gehad van niet-werkende mail achter bv het contactformulier. Het kan zijn dat u getracht hebt contact op te nemen maar dat uw mail nooit is aangekomen. Deze problemen zijn met ingang van vandaag 27 maart verholpen🧐 en u wordt dus weer gehoord 🤗 bij het sturen van berichtjes via dit contactformulier.

Groet en wellicht tot ziens, Wim en familie🐾🐾🐾🐾🐾

3 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.