Help, werking site

De volgende hoofdzaken (even op n rijtje) zijn handig om te weten😂;

Schermindeling Hoofdpagina – Het scherm bestaat uit 4 delen;

  1. Bovenbalk met het Hoofdmenu (menuopties Home, Berichten, Geboorte, Info etc…
  2. Grote “Centrale” segment (Blok waarin u dit nu leest)
  3. Rechtse kolom met o.a. zoekfunctie, volg optie en tags (snelzoek naar poes of kater)
  4. Voet-gedeelte (zwart) onderaan het scherm met alternatieve taal/contact info.

Waar u ook bent, de Home optie in het menu of de naam “NoorseBoskatLover” boven het menu brengen u altijd terug naar de Hoofdpagina.

De overige opties in het bovenbalk-menu zijn directe verwijzingen naar onderliggende of externe pagina’s of, zoals bij “Info/overige” zogenaamde uitklapmenu’s met onderliggende keuzeopties. Struin rustig rond, u kunt weinig verkeerd doen…

Leuk ook om eens te kijken in de video corner onder menuoptie Info/Overig, hier staat ook een Nederlandstalige “cursus” sondevoeding bij kittens, kan handig zijn. Veel plezier!

Hartelijke groet en veel plezier hier, Wim


Wanneer u denkt dat een website -soortgelijk als deze- iets voor u is, neemt u dan contact op met mij. Ik maak het voor u en daarna kunt u het volledig zelf beheren en uw poezen, honden of wat dan ook erop plaatsen.

Anders dan bij commerciële sites als Marktplaats, blijft bv al uw aanbod van zaken staan tot u het zelf (wanneer verkocht) verwijdert. Erg handig en efficiënt. Het beheer is niet moeilijk, het werkt min of meer hetzelfde als bijvoorbeeld Marktplaats. En u kunt via één advertentie op Marktplaats mensen wijzen op uw site waar de rest hetgeen u aanbiedt staat. Het scheelt héél veel tijd doordat u niet (zoals op Marktplaats) na een paar weken uw advertentie weer opnieuw erop moet zetten…

Wat kost dat dan? De opzet van een werkende site waarbij u uw dieren of materiaal kunt plaatsen en alles zelf kunt beheren kost u 695 euro. Bij eventuele support nadien of assistentie bij een wens voor ingrijpende wijziging kost het u 25 euro per uur.

Schroom niet mij te contacten, ik doe het graag 👌voor u. Ik ben zelf 20 jaar in de ict werkzaam geweest als software engineer. Mijn gegevens voor contact staan onderaan het scherm 👇 Tot ziens!