Kattengedrag

Kattengedrag uitgelegd, wat probeert uw kat u te vertellen?

Wrijven tegen je benen of meubels; Dit is mijn thuis, en ik ruik dingen om mijn weg te vinden.

Je zijn achterkant laten zien; Wees niet beledigd, ik ben gewoon vriendelijk. Wij katten zeggen hallo tegen elkaar door staarten te snuiven, net als honden.

Oren naar voren; Ik ben blij je te zien. Als je je hand uitstrekt, zou ik het misschien een stoot(je) kunnen geven om hallo te zeggen (of een snuifje als ik verlegen ben).

Langzaam sluiten van de ogen / knipperen; Je krijgt een kus. Als je me kopieert, doe ik het misschien gewoon nog een keer. Als ik in de stemming ben.

Oren rechtop, rechtopstaand en alert; Ik luister aandachtig. Was het een vogel of een muis? Ik weet het niet zeker, maar ik ga op zoek.

kneden of fietsen met de voetjes; Ik ben comfortabel aan het worden. Door te kneden voel je me goed, als ik nadenk over hoe ik mijn moeder heb gekneed.

Achteruit rollen om de maag bloot te leggen; Ik vertrouw je, maar kijk met je vingers als je besluit me een kietel te geven; Ik ben misschien in de stemming om te spelen.

Rug gebogen tussen staart en bont aan einde; Ik ben defensief. Ik zet mijn haar overeind om mezelf er groter uit te laten zien, dus waar ik bang voor ben laat me alleen.

Kat in een doos / zak; Dit ziet er misschien vreemd uit, maar ik voel me veilig; Ik kan je zien, maar je kunt me niet zien!

Cat ‘gift’; Ik heb een muis voor je meegebracht om je te leren jagen. Zie wat een goede jager ik ben. Het is jouw beurt nu.

Spinnen; Ik spin door de meeste dingen (avondmaal, strelen, zittend in de zon), maar vooral omdat je me een vorm van ‘contact’ hebt gegeven en ik vind het leuk.

#HAVEFUN