Lasterlijke verwijzingslinks door Moeshoek “cattery”

Het is spijtig dat u dit hier leest vanwege de laster die over mijn poezekes uitgestort wordt door de “officiële cattery” genaamd Moeshoek.

De eigenaresse Marie-Angelique van der Kooij heeft kennelijk Noorse Boskatten en tevens is zij administrator van onder meer de sites;
fokkersoverzicht.moeshoek.net en
noorseboskatten.net
Het ligt niet in mijn aard om dit zo te plaatsen maar na een lange periode van laster voelde ik mij genoodzaakt toch eens een weerwoord te geven op de aantijgingen van deze mevrouw Marie-Angelique van der Kooij. Sinds anderhalf of twee jaar heeft ze een inmiddels dus oude advertentie (schermprint) van mij geplaatst met negatief commentaar erbij. Evenzo staan er her en der op haar sites linkverwijzingen vanuit lasterlijke aantijgingen. De aantijgingen betreffen prijzen en ras…

Op 10 augustus 2020 kwam ik achter de omvang van dit alles na wat graafwerk. Ik word er knap verdrietig van dat er mensen zijn die psychisch zo in elkaar zitten. Ze is niet helemaal goed bij haar hoofd of het is bewust en heeft derhalve te maken met centjes. Ik weet het niet, u mag het zeggen. Hoe dan ook is het zwartmakerij gestoeld op niets, ik heb die mevrouw nog nooit gezien of gesproken. Dat laatste lukt ook niet want zij heeft geen telefoonnummer op haar sites staan zoals bij mij wel het geval is onderaan elke pagina .

En dan te bedenken dat ik vanaf deze site op een positieve manier ook een aantal keer naar haar sites doorkoppel, bv over het onderwerp van de werpkasten, terug te vinden op de pagina van deze site met externe links. Deze verwijzingen staan er al zo’n beetje vanaf ’t begin. Verwijzen naar externe sites zou altijd positief moeten zijn en anders beter achterwege moeten blijven…

Ik vraag me oprecht af of zij ook zo gepassioneerd is van Noorse Boskatten?

Mijn poezenschatjes zijn mijn familie. Als zodanig ga ik er ook mee om en vind het zeer triest wanneer iemand ze afbrandt door van alles uit haar dikke duim te zuigen. Marie-Angelique van der Kooij streeft waarschijnlijk een alleenrecht na op de Noorse Boskat in Nederland terwijl ze notabene over de grens in Duitsland woont. Ondertussen adverteert ze wel op alle denkbare poezensites in Nederland, dat dan weer wel. Welnu, ik botste hierop en deze aantijgingen (vergaard in het navolgende plaatje) staan al minimaal anderhalf jaar vermeld op haar sites. U kunt zich de vraag stellen of u bij zo’n persoon een kitten wilt kopen, nog los van de (klik hier : 80.000 voorwaarden) die zij aan u stelt waaronder u MISSCHIEN een kitten MAG kopen.

Het is niet mijn manier om iemand te exposen maar ja, bellen is niet mogelijk met deze madam… Enfin, leest u zelf maar…(klik om te vergroten) 👇Enne Marie-Angelique, je zal dit ongetwijfeld zien; ik zou die tekstlink, die footerlink en die oude advertentiefoto er maar snel afhalen…