Pappie(s) in mijn poezengezin

Momenteel is er maar één man in het gezin en dat is Bor.

Bor is een lieve goedzak maar is over zijn vrouwen zeker wel de baas ondanks dat ze regelmatig van zich afbijten. Hij is een imposant heerschap en zeker prettig gezelschap, soms ook boos omdat iets niet mag en hij daar duidelijk anders over denkt…

Ook gedraagt hij zich geëmancipeerd door zijn kindjes in het gareel te houden en ook regelmatig te helpen bij een wasbeurt. Soms duikt hij een nest met kindertjes in en geniet van al dat gekrioel waarbij hij alles goed vindt.

Een tweede jong jongetje met een alternatieve kleur is zeer welkom. Wel een jong kitten zodat hij goed de tijd heeft binnen het gezin te socialiseren. Zie hierover een eerder bericht via deze link.

Update; Sinds december 2018 is er een tweede man bijgekomen met de naam Håkon.

Eerder was dit al gemeld in een uitgaand bericht…
Begin december 2018 is het dan toch gelukt om een tweede kittenkatertje te kunnen verwelkomen. Een prachtige stoere blue silver tabby mackerel met white man, omgedoopt met de Noorse naam Håkon, echt een schat van een beestje dat inmiddels supergoed opgenomen is in de familie. De eerste weken heeft hij echt moeten wennen.

Nu, nadat hij er ruim 3 maanden is, eet hij voor het eerst vlees. Echt raar wanneer ze daar niet mee worden grootgebracht. Op een of andere manier zag hij het aan voor ontlasting want telkens harkte hij met de voetjes de vloer aan zodra hij de lucht ervan rook. Dat is uiteindelijk helemaal goed gekomen en nu schuift ie aan tafel met Bor.

Bij deze wil ik mijn dank uitbrengen naar ieder die heeft meegedacht in de werving en zoektocht. Nu nog een klein jaartje wachten wellicht voor hij vader kan worden. Hij is nu wel zwaar aan het “Puberen” en ziet er al veel mannelijker uit, de bink…